Що таке IFRA?

Чи знаєте Ви що таке IFRA? Це міжнародна парфумерна асоціація, що заснована у 1973 році та представляє інтереси парфумерної індустрії в усьому світі. IFRA складається з семи багатонаціональних постійних членів і 23 національних асоціацій в чотирьох регіонах світу, що представляють сотні малих і середніх виробників ароматичних інгредієнтів, а також допоміжних членів. Її місія полягає в тому, щоб просувати безпечне використання ароматів для загального задоволення. Флагманська програма безпечного використання IFRA застосовує заходи управління безпекою, засновані на наукових даних та оцінках незалежної групи експертів. Кодекс також вимагає від учасників дотримання місцевих, національних і міжнародних норм і застосування передової виробничої практики.

Цього року Міжнародна парфумерна асоціація об'єдналася з групою з 36 косметичних компаній і компаній-виробників товарів по догляду за собою, а також з професійними асоціаціями, щоб сформувати Консорціум EcoBeautyScore, метою якого є розробка загальногалузевої системи оцінки та норм оцінки впливу на навколишнє середовище косметичної продукції, а також застосування передової виробничої практики.

У вересні IFRA відкрила нове представництво в Індії. Це дозволить IFRA краще підтримувати індійську парфумерну промисловість для нарощування потенціалу, досягнення більш високих стандартів якості, безпеки та стійкості. Маючи свій офіс зв'язку в Індії, IFRA прагне розвивати місцеве розуміння передової міжнародної практики та відстоювати відповідне законодавство у сфері парфумерії. Відкриття офісу IFRA в Індії співпало з Першим Самітом парфумерного бізнесу Федерації торгово-промислових палат Індії (FICCI) під назвою «Створення сталого ланцюга постачання парфумерії», який вже відбувся 21 вересня 2022 року в Нью-Делі. Делегація IFRA в Індії здійснила триденну ознайомчу поїздку, зустрілася із зацікавленими сторонами та відвідала основні ділянки виробництва ароматичних інгредієнтів.

 

Джерело: Міжнародна асоціація парфумерії

Поділитися:
Ще цікаве в категорії
Дивитися всі категорії

Будьте в курсі найцікавіших новин!

Підписуйтесь на розсилку, щоб бути в курсі новинок, акційних пропозицій і подій

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог