Секрети антивірусної суміші

Не тільки лікарськими засобами можна допомогти організму побороти віруси. Ефірні  олії — це біологічно активні сполуки,  що виявляють антисептичні властивості і здатні ефективно знезаразити дихальні шляхи та приміщення. Всі знають, що для профілактики застуди та зміцнення імунітету потрібно вживати більше вітаміну С і займатися спортом, а зараз все більше людей замислюється про швидкий та ефективний вплив противірусних ефірних олій, адже саме ці речовини завдяки унікальному складу відмінно знищують бактерії, грибки і навіть віруси.

Дієва антивірусна суміш розроблена на основі наукових досліджень, які підтверджують інформацію щодо синергічної дії натуральних ефірних олій лемонграсу, герані та  лимону, а саме їх активних сполук, у якості пригнічуючих фермент 2 (ACE2). Було виявлено, що рецептор ангіотензинперетворюючого ферменту 2 (ACE2), рецептор клітини-господаря, відіграє вирішальну роль у проникненні вірусу в клітину; отже, блокатори ACE2 є потенційною мішенню для противірусного втручання, в тому числі і COVID-19.

Результати дослідження, що мало на меті дослідити інгібуючий ефект ACE2 рослинних ефірних олій та їх основних компонентів in vitro, свідчать про те, що ефірні олії герані та лимона, а також їх похідні сполуки, є цінними природними противірусними засобами, які можуть сприяти запобіганню вторгненню SARS-CoV-2/COVID-19 в організм людини. Крім того, ефірні олії мають властивості що допомагають швидше одужати та зменшити прояв неприємних симптомів навіть при тривалому перебігу захворювання.

Ефірна олія лимона чинить антибактеріальний, противірусний, імунозміцнюючий вплив. Допомагає побороти прояви грипу або застуди, скорочує тривалість хвороби, позбавляючи від нежиті, отиту, запалень горла, бронхіальних проявів.

Ефірна олія лемонграсу освіжає, сприяє підвищенню працездатності та зменшує втому, спроможна усувати головний біль, а також прискорює одужання після затяжних хвороб і загального виснаження.

Ефірна олія герані швидко посилює кровоток безпосередньо у верхніх шарах шкіри, крім того є дані про виявлення антимікотичних властивостей.

Дієва антивірусна суміш чинить комплексний вплив та застосовується  у період міжсезоння та взимку.

Склад: Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Caryophyllene, 2-Phenylethanol, 3-phenyl-2-propenal.

Поділитися:
Ще цікаве в категорії
Дивитися всі категорії

Будьте в курсі найцікавіших новин!

Підписуйтесь на розсилку, щоб бути в курсі новинок, акційних пропозицій і подій

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог