Алое вера гель

Алое вера – це вид сукулентних рослин. Сама родина налічує близько 500 видів, алое поширене і вважається навіть інвазивним видом у багатьох регіонах світу. Дві речовини з алое вера – прозорий гель та його жовтий латекс – використовуються для виробництва комерційних продуктів.
 

Гель, що видобувається з рослини – це природний комплекс біологічно активних речовин: полісахариди (антрахінонові глікозиди), флавоноїди, катехіни, дубильні речовини, амінокислоти, вітаміни, ензими, мінеральні солі та мікроелементи. Саме тому алое вера гель і вважається потужним біогенним стимулятором, який виявляє  комплексну протизапальну, регенеруючу, зволожуючу, фотозахисну та антимікробну дію. Гель стимулює капілярний кровообіг і як результат сприяє виробленню колагену. Доцільно використовувати для сухої, чутливої, схильної до запальних реакцій, старіючої шкіри та навіть при випаданні волосся.


Використання

● У засобах для догляду як до так і після  засмаги

● Лосьйони/гелі для рук і тіла

● Засоби для шкіри, що очищають

● Засоби для розплутування/ зволоження волосся

● Як основа ліпосомного гелю

● Гелі для укладання/ моделювання волосся

● Зволожуючі засоби для обличчя

● Препарати для гоління та депіляції

● У розтирання та мазі, гелі для надання першої допомоги, препарати проти вугрової висипки, місцеві анальгетики, як зволожуюча основа.

Відсоток використання: залежно від застосування – від 10% до 80-95%.


Цікаві факти
Продукти з алое, особливо при вживанні всередину, наприклад у якості проносного, можуть викликати несприятливі взаємодії з певними препаратами для лікування тромбів, діабету, серцевих захворювань і засобів, що знижують рівень калію (таких як дигоксин).

Поділитися:
Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог