Виставка WorldFood Ukraine 2023

25 міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 

Продовольчі виставки – найефективніший драйвер харчового ринку. Вони формують галузь, просувають продукти, задають тренди та стимулюють зростання бізнесу. 25 міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine відкриє свої двері для відвідувачів вже наприкінці березня – з 29 по 31.

Це чудова можливість в найкоротший термін дізнатись одночасно про тренди та інновації індустрії на найбільшій виставці харчової промисловості України.

Дегустації, майстер-класи, презентації, фуд-батли та бізнес-лекторії – джерело натхнення для всієї харчової промисловості, простір для вирішення питань, обміну думками щодо тенденцій та передовго досвіду у своєм секторі.

Зустрічі, дебати та обговорення шляхів зменшення собівартості та підвищення ефективності – все це безперечно буде. Організатори нададуть доступ до Exhibitors' Lounge для проведення переговорів у невимушеному, але професійному середовищі.

Виставка надає можливість побачити десятки тисяч продуктів, серед яких є багато новинок, та ознайомитись з їх особливостями. До речі, на спеціально облаштованій алеї новинок ви зможете надихнутися інноваційними ідеями, продуктами та напоями, які продемонструють учасники виставки.

У рамках загальної виставки окремим павільйоном буде представлено Wine&Spirits Ukraine. Це – місце зустрічі для виробників з усього світу з сомельє, імпортерами, дистриб’юторами, представниками роздрібного та ресторанного бізнесу з України та закордону і звісно представниками сировинного бізнесу. Обладнання, технології та послуги для виноробства, алкогольної та безалкогольної промисловості, оброблювальні та фільтрувальні матеріали для винних, пивних та горілчаних виробів, чисті культури дріжджів та боніфікатори – про все це можна буде дізнатися під час відвідування виставки.

Продуктові виставки складаються з основних галузевих розділів, пов'язаних з процесом: виробництва, зберігання, транспортування кінцевої продукції. Отже, ви зможете ознайомитись з найбільшими галузевими новинками.

Це унікальна можливість продемонструвати на одному майданчику всі складові для отримання готового продукту, включаючи інгредієнти, обладнання, упаковку, а також нові технології виробництва продуктів харчування, та поспілкуватися з колегами і однодумцями.

Поділитися:
Ще цікаве в категорії
Дивитися всі категорії

Будьте в курсі найцікавіших новин!

Підписуйтесь на розсилку, щоб бути в курсі новинок, акційних пропозицій і подій

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог