Зародків пшениці рослинна олія, рафінована

Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil
Копіювати посилання
В наявності
INCI

Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil

Спосіб отримання

Отримана методом рафінації з сирої жирної олії зародків пшениці.

Використання

Олія зародків пшениці застосовується для антицелюлітного масажу і є відмінним профілактичним засобом проти розтяжок і втрати тонусу шкіри.
Придатна для щоденного догляду за шкірою обличчя та рук.
Покращує стан фарбованого, сухого і ламкого волосся.

Олія має досить щільну консистенцію, тому використовувати її в нерозбавленому вигляді рекомендується дуже вибірково, застосовуючи локально на певні області. Чиста олія паростків пшениці може бути нанесена на запалені, проблемні, огрубілі або схильні до лущення ділянки шкіри, нею можна змащувати прищі, гнійники, ранки, опіки, обробляти зморшки. Обвітрені, потріскані і сухі губи непогано змащувати невеликою кількістю олії. Найкраще змішувати її з будь-якою іншою рослинною олією.

Олія зародків пшениці – дієвий компонент домашніх натуральних кремів і масок для обличчя. Крім того, олія може бути додана в маску будь-якого складу. Для цього достатньо всього однієї неповної чайної ложки.
Для масажу застосовувати в концентрації 5-10% (бажано). При целюліті проводити жорсткий масаж проблемних ділянок шкіри.

Властивості

Чинить антиоксидантну дію, в тому числі допомагає зберегти інші рослинні олії.
Володіє хорошим загоююючим ефектом. Будь-які пошкодження поверхні шкіри (удари, подряпини, ранки, порізи, опіки і т.д.) гояться значно швидше при обробці олією зародків пшениці.
Очищуючий ефект проявляється у виведенні різних шкідливих речовин, в тому числі і токсинів. Олія звільняє пори, очищає шкіру від забруднень. Це в поєднанні з протизапальними властивостями робить з неї відмінний засіб для догляду за проблемною, запаленою, жирною шкірою з прищами і гнійничковими ранками.

Олія зародків пшениці має регенеруючу, протизапальну, ранозагоювальну, живильну, зволожуючу і пом'якшувальну дію. Сприяє поліпшенню кольору обличчя, омолоджує шкіру, зберігає її еластичною та свіжою навіть у літньому віці, покращує стан, як сухої, так і жирної шкіри. Володіє поновлюючими, зволожуючими та розгладжуючими властивостями, є природним УФ-фільтром, прибирає свербіж і лущення.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог