Сафлорова рослинна олія, рафінована

Carthamus tinctorius
Копіювати посилання
В наявності
INCI

Cartamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil

Опис

Зовнішній вигляд: Прозора світло-жовта/зелена рідина

Використання

Олія сафлору широко використовується в кулінарії і надає виробам особливого смаку та аромату.
Застосовується у виробництві сонцезахисних лосьйонів і бальзамів, нічних і антивікових кремів, в засобах по догляду за ламким і сухим волоссям.
Використовується для збагачення тоніків, кремів, молочка для зняття макіяжу, масок, холодних компресів для обличчя, повік і шкіри навколо очей. Додається у ванночки для рук і нігтів, шампуні і бальзами для волосся.
Олія застосовується в миловарінні, завдяки тому, що вона не жовтіє з часом.

Властивості

Сприяє зниженню холестерину в крові.
Має антиоксидантні властивості.
Живить, пом'якшує, загоює і відновлює шкіру.
Володіє вологоутримуючими властивостями.
Допомагає вирішити проблему куперозу, розацеа і почервоніння шкіри.
Олія сафлору швидко вбирається, підходить для догляду за всіма типами шкіри, особливо рекомендовано для сухої. Відновлює ліпідний шар шкіри.

Основний склад

Жирно-кислотний склад:

Лінолева: 68,0 - 83,0 %
Олеїнова: 8,0 - 21,0 %
Пальмітинова: 4,0 - 10,0 %
Стеаринова: 1,0 - 5,0 %
Бегенова: Макс.1,0 %
Ліноленова: Макс. 0,5 %
Арахінова: Макс. 0,5 %
Ейкозенова: Макс. 0,5 %

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог