Полину квіткова вода, стандартизована

Artemisia vulgaris
Копіювати посилання
На замовлення
INCI

Aqua, Artemisia vulgaris Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Опис зовнішнього вигляду: Прозора, рухлива, безбарвна рідина з характерним запахом полину

Продукт отриманий шляхом водної екстракції ефірної олії Artemisia vulgaris Oil

Консерванти: бензоат натрію, сорбат калію, лимонна кислота

Властивості:
■ пом'якшення;
■ зволоження;
■ зняття запалення, почервоніння, подразнення;
■ регенерація тканин;
■ звуження пор, очищення шкіри;
■ бактерицидні та протигрибкові властивості.

Використання:
■ Креми для обличчя і тіла;
■ Лосьйони і тоніки;
■ Шампуні;
■ Бальзами;
■ Маски для шкіри і для волосся.

Квіткову воду можна:
■ додавати у водну фазу продукту;
■ використовувати в якості водної фази;
■ використовувати в чистому вигляді.

Використання в чистому вигляді:
■ розпорошення на шкіру для зволоження (як термальна вода) – щоденний догляд по мірі необхідності;
■ протирання шкіри ватним диском, змоченим у квітковій воді для очищення і зволоження (як тонік) наприкінці дня або вранці після вмивання;
■ нанесення на шкіру перед використанням крему для додаткового зволоження або збагачення вашого
крему, шляхом змішування крему з квітковою водою до моменту нанесення крему на шкіру;
■ розпорошення на шкіру голови для зняття свербіння, почервоніння, загоєння прищиків та ранок, усунення
лупи;
■ розпорошення на волосся – при тривалому використанні досягається накопичувальний ефект, волосся
стає м'якше, сильніше, з'являється блиск.

Рекомендоване дозування в косметичних продуктах: 1-100.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог