Лайму ефірна олія, частково реконструйована

Копіювати посилання
В наявності

Складається з ефірних олій та ароматичних сполук.

Опис зовнішнього вигляду: Прозора, майже безбарвна до блідо-жовтого рідина з характерним запахом лайма.

Олію лайма застосовують як ароматизатор при виробництві безалкогольних напоїв.
Використовують для лікування бородавок, комедонів, папілом, герпесу, наривів.
Додаючи даний засіб в бальзами і шампуні для світлого волосся, ви зможете домогтися ідеального світлого кольору без ненависної жовтизни.

Лаймова олія немов «змиває» своїм яскравим ароматом апатію і байдужість, підвищує працездатність, очищає емоції і налаштовує на позитивний лад.

Незважаючи на приналежність до цитрусових, лайм зараховують до активних афродизиаків. Складний аромат з гірчинкою пробуджує фантазії.
Ефірна олія лайма (ліметта) має виражені очисні та тонізуючі властивості. Даний продукт стане ідеальним засобом для догляду за проблемною і жирною шкірою. Олія регулює сальність залоз, очищує шкіру, відбілює сліди від акне, стягує пори.

Особливо добре ефірна олія лайма проявляє себе в засобах для корекції фігури: антицелюлітні креми, масажні антицелюлітні олії. Вона має виражену дренажну дію, стимулює кровообіг, покращує надходження поживних речовин до тканин і їх дихання, виводить з тіла шлаки і токсини. Все це дозволяє виражено підвищити тонус шкіри, зробивши її більш підтягнутою і гладенькою.
Ефективна в лікуванні застудних та інфекційних захворювань, полегшує симптоми і усуває запалення. Сприяє лікуванню болю в горлі, швидкому лікуванню захворювань верхніх дихальних шляхів.
Як і всі цитрусові олії, лаймова чинить загальноукріплюючий вплив на організм. 

 

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог