Коричний спирт

Копіювати посилання
На замовлення

Синоніми: Cinnamyl alcohol, Cinnamic alcohol, Styryl carbinol, Phenylallyl alcohol,Styron, (2E)-3-phenylprop-2-en-1-ol
Опис: застигаюча, безбарвна рідина, біла тверда маса
Запах: солодкий, бальзамічний, пряний, квітковий з нотою гіацинту

Складні ефіри коричної спирту (переважно ацетат і циннамат) містяться в ефірних оліях - гіацинтовій, касієвій та інших, а також в деяких природних смолах і бальзамах - перуанському бальзамі, стираксі і т.д.
Володіє антисептичними і бактерицидними властивостями.

Коричний спирт широко використовують при складанні парфумерних композицій, ароматів для мила, як ароматизатор харчових продуктів і косметичних виробів. Натуральний компонент, який застосовується в косметичних продуктах як стабілізатор складу і фіксатор аромату.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог