Комбо батер, рафінований

Pycnanthus angolensis
Копіювати посилання
На замовлення
INCI

Pycnanthus Angolensis Nut Oil

Опис

Опис зовнішнього вигляду: Пастоподібна або тверда маса коричневого / темно-коричневого кольору зі слабким характерним запахом

Спосіб отримання

Отримана з горіхів

Використання

Використовується як олія-носій в ароматерапії.
Застосовується в миловарінні, виготовленні косметики для в'янучої шкіри, засобів для волосся і дезодорантів.
Ефективна при прищах, розтяжках, неприємному запаху тіла, подразненнях шкіри і сонячних опіках. Олія комбо допомагає при артритах, захворюваннях суглобів і м'язів, спортивних травмах. Вона знімає напругу в м'язах.

Властивості

Олія комбо володіє пом'якшуючими, протизапальними, антиоксидантними, загоюючими, знеболюючими, протигрибковими та антисептичними властивостями. Комбо батер стимулює вироблення колагену, знижує ризик рубцювання, покращує регенерацію. Стимулює очищення від лупи шкіри голови.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог