Кокосу віск

Копіювати посилання
На замовлення

Основний склад: Hydrogenated Coconut Oil

Опис зовнішнього виду: тверда біла маса.

Температура плавлення:  30 - 34 °C
Косметичні властивості:
■ живить шкіру, зволожує і розгладжує;
■ має протизапальну і регенеручу дією;
■ пом'якшувальний засіб при загрубілості шкіри;
■ захищає від агресивних факторів навколишнього середовища.

Кокосовий віск може використовуватися в чистому вигляді або для збагачення косметичних засобів.
У миловарінні цінується також за унікальні пеноутворюючі та очищаючі властивості. Кокосове мило утворює піну навіть в солоній воді.

 

 

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог