Кокосова олія, нерафінована, дівоча, органік

Cocos nucifera
Копіювати посилання
В наявності
INCI

Cocos Nucifera Oil

Опис

Опис зовнішнього вигляду: Напівтверда маса від білого до кремового кольору, при розтоплюванні прозора, з характерним запахом кокосової олії.

Спосіб отримання

Отримана з висушеної, твердої частини ендосперму Cocos nucifera L. М'якоть кокосового горіха подрібнюється, а потім пресується та очищається.

Використання

Олія кокосу є ідеальною основою для масажних сумішей, робить шкіру оксамитовою і допомагає знімати напругу.
Легкий масаж голови з кокосовою олією допомагає знімати втому, стрес.
Застосовується для догляду за шкірою голови і волоссям – зволожує, живить і захищає його від сухості і випадання.

Не рекомендовано застосовувати у чистому вигляді для жирної шкіри, оскільки олія може бути комедогенною. У чистому вигляді застосовують на волосся і для захисту шкіри від вітру і морозу. Застосовується до і після прийняття сонячних ванн. Підходитьдля догляду за тонкою, чутливою і сухою шкірою, ідеально підходить для ніжної шкіри немовлят, рятує від пересушування, позбавляє від лущення, тріщин, оберігає шкіру від зневоднення, сприяє загоєнню ран. Її можна використовувати замість звичайного зволожуючого лосьйону і в якості очищуючого засобу для зняття макіяжу і засобу для очищення шкіри обличчя. Вона добре прибирає лущення і подразнення на чутливій шкірі навколо очей. У сумішах для обличчя використовувати до 10-30%. У кремах для рук і тіла до 50%.

Олія кокосу особливо цінується за свої очищуючі та піноутворюючі властивості. Застосовується в миловарінні – кокосове мило дуже тверде і економічне, піниться навіть в солоній воді.
Кокосова олія широко застосовується в харчовій промисловості та кулінарії.

Властивості

Має пом'якшуючі, антиоксидантні, протигрибкові, противірусні та антимікробні властивості. Захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів.
Добре розподіляється по шкірі і швидко вбирається, підсилює проникнення в шкіру інших компонентів, відновлює від пошкоджень. Забезпечує відчуття гладкості, м'якості і зволоженості шкіри.

При регулярному вживанні в їжу вона покращує діяльність серцево-судинної системи, налагоджує обмін речовин і роботу шлунково-кишкового тракту (її ранозагоювальні властивості чинять позитивний вплив при лікуванні виразок), підвищує імунітет, прискорює регенерацію клітин мозку і нервової системи.

Основний склад

Жирно-кислотний склад:
Лаурінова: 44,0 - 52,0 %
Міристинова: 17,0 - 23,0 %
Пальмітинова: 6,5 - 11,0 %
Каприлова: 5,0 - 10,0 %
Капринова: 4,5 - 10,0 %
Олеїнова: 3,5 - 9,0 %
Стеаринова: 2,0 - 4,0 %
Лінолева: 0,5 - 3,0 %
Капронова: Макс. 1,0 %

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог