Деревію гідролат

Achillea millefolium L
Копіювати посилання
В наявності
INCI

Achillea millefolium flower water

Весь процес виробництва гідролатів – від вирощування ефіроолійної сировини до фасування – відбувається на нашому Leko-виробництві та є 100% продуктом українського походження. 

Замовте безкоштовні зразки гідролатів нашого виробництва, що доступні в асортименті:
Лаванда
М'ята
Гісоп
Чебрець
Шавлія
Фенхель
Кріп
Коріандр
Деревій

Гідролат – це продукт водної або парової дистиляції пелюсток, листя та інших частин рослини та має багато корисних властивостей рослин, з яких виробляється. Застосовується у чистому вигляді як самостійний засіб або в якості компонента косметики для обличчя, тіла та волосся.

Сировина вирощується на півдні Житомирської області, ця місцевість розташована у віддаленні від доріг та великих населених пунктів, що забезпечує її екологічну чистоту.

Спосіб отримання: отримані методом парової дистиляції з сухої та свіжої рослинної сировини з подальшим фальтруванням, забезпечуючи при цьому вимоги з якості та стерильності.

Результат застосування гідролатів:
● тонізація, пом'якшення та зволоження шкіри;
● зняття запалення, почервоніння, подразнення, а також заспокоєння та зняття зуду;
● регенерація тканин та ефективна допомога при сонячних опіках шкіри, при обвітренні в холодну пору року;
● профілактика попрілостей у дітей і хворих людей;
● полегшення розчісування волосся.

Чудово підходить для будь-якої шкіри, але особливо для шкіри, яка потребує балансування та оздоровлення. Він чудово підходить для лікування прищів, гіперемії та жирної шкіри, при запаленні та почервонінні. Заспокоює подразнену шкіру.
Гідролат деревію використовується при вугрових висипах, фурункульозі, різних опіках. Має протизапальну, бактерицидну, ранозагоюючу та антипаразитарну дію. Активний засіб проти стафілококів та стрептококів. Ефективний при екземі, псоріазі та дерматиті. Загоює та заспокоює шкіру після укусів комах, знімає свербіж.

Допомагає при носових, зубних та гемороїдальних кровотечах.
Застосовується при стоматиті, неприємному запаху з рота.
При варикозному розширенні вен використовується як компрес.
Бореться із випадянням волосся, зміцнює його та надає блиску.
Знижує пітливість - може застосовуватися як натуральний дезодорант.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог