Дельта-глюконолактон

Копіювати посилання
В наявності

Синоніми: Глюконо дельта лактон (глюконолактон)
Опис: білий кристалічний порошок
Запах: майже без запаху

Його отримують з глюкози в результаті її зброджування і подальшого випарювання до утворення кристалізованого порошку.

Дельта-глюконолактон використовується у промисловості як регулятор кислотності. У косметології даний інгредієнт застосовується при виготовленні цілого ряду засобів по догляду за шкірою і волоссям: зволожуючих кремів, ліфтингових масок, гелів для душу та шампунів.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог