Бергамоту зеленого ефірна олія, відновлена

Копіювати посилання
На замовлення

Опис зовнішнього вигляду (колір, запах, смак): Прозора, від зеленого до оливкового або коричневого кольору рідина.

Використовується в ароматерапії, парфумерних композиціях, віддушках для товарів побутової хімії, косметики. Крім того, ефірна олія бергамоту – це чудовий компонент, що входить до складу багатьох парфумів. Використовується для ароматизації чаю "Еагl Gгеу". Як ароматизатор використовується в кондитерських виробах, для приготування численних напоїв. Може використовуватися як репелент і натуральний освіжувач повітря.

Підвищує комунікабельність, підсилює уяву і творчі сторони мислення. Надає заспокійливу дію при нервовій напрузі, стресах, депресії та меланхолії.
Усуває запалення, нормалізує секрецію сальних і потових залоз при жирній і змішаній шкірі. Освітлює і звужує пори. Покращує стан шкіри при псоріазі, екземі, регулює функцію сальних залоз, тонізує і освіжає шкіру, зміцнює волосся.

Надає антипаразитарну і антигрибкову дію.
Олія бергамоту добре стимулює імунітет, підвищує опірність організму до вірусних інфекцій, активізує білі кров'яні тільця - лейкоцити, знижує підвищену температуру тіла при застуді.
Як і всі цитрусові, олія бергамоту покращує обмін речовин і допомагає позбавитися від целюліту.
Ліквідує глистяні інвазії.
Для чоловіків і жінок: посилює сексуальні можливості.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог