Азелаїнова кислота

Копіювати посилання
На замовлення

INCI:

Azelaic Acid

Опис зовнішнього вигляду: безбарвний кристалічний порошок

Рекомендовані показання для використання:
Противугрева юнацька косметика і косметика для вагітних.

Азелаїнова кислота утворюється в ході ліпідного обміну і в малих кількостях міститься в тілі людини. Для косметичних і фармацевтичних цілей отримують біохімічним шляхом.

Властивості, що визначають застосування азелаїнової кислоти в косметиці:
■ зупиняє ріст бактерій (Propionibacterium acnes і Staphylococcus epidermidis), які відіграють ключову роль у розвитку акне;
■ не утворює штамів, стійких до дії азелаїнової кислоти, ефективна при тривалому застосуванні та не викликає "звикання";
■ перешкоджає ороговінню верхнього шару шкіри, тому запобігає закупорці пір і появі комедонов (чорних цяток на шкірі);
■ уповільнює утворення пігментних плям;
■ має антиоксидантну активність;
■ послаблює пігментацію шкіри після прищів, що корисно людям з більш темною шкірою і схильним до такої реакції.

Переваги, у порівнянні з альтернативними інгредієнтами:
■ із мінімальною побічною дєю;
■ має низьку токсичність;
■ може застосовуватися при вагітності;
■ не володіє мутагенними і тератогенними властивостями;
■ має сильну антимікробну дію (на рівні антибіотиків і бензоїлпероксиду);
■ ефективна при наявності комедонів і легкої або середньої форми папулопустулезних акне, в тих випадках, коли бензоїлпероксид або третиноїн виявилися неефективними, або викликали подразнення.

Рекомендовані концентрації: від 5 до 20%.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог