Апельсину гіркого (бігардії) ефірна олія, натуральна

Citrus aurantium L. ssp amara Engl. (Citrus aurantium var. amara)
Копіювати посилання
В наявності
INCI

Citrus aurantium amara peel extract

Отримана методом холодного віджиму з шкірки і плодів.

Опис зовнішнього вигляду: Від коричнево-зеленого до темно-зеленого кольору рідина.

У косметичній промисловості застосовується у виробництві гігієнічних кремів, лосьйонів, дезодорантів і добавок для ванн. У парфумерії вишуканий запах апельсина гіркого служить основою для парфумів і одеколонів, входить до складу "чуттєвих" сумішей.

Дуже популярна олія гіркого апельсина в косметології: в програмах омолодження, догляду за сухою, пошкодженою, млявою шкірою.
Шампуні і бальзами, збагачені олією гіркого апельсина ефективні при випадінні волосся, лупі, зниженні еластичності та втраті блиску волосся після негативних впливів.

Поліпшення сну, антисклеротична дія, еротичний стимулятор, афродизіак, захист від застуди. Зменшує негативні наслідки прийому антибіотиків. Нормалізує обмін речовин, стимулює регенерацію. Активний спазмолітик.
Апельсин гіркий відновлює пружність, тонус, еластичність шкіри, викликає стійке скорочення шкірних пір, усунення вугрової висипки, комедонів.

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог