Анісу ефірна олія (відп. Ph.Eur.), натуральна

Pimpinella anisum L.
Копіювати посилання
На замовлення
INCI

Pimpinella anisum L.

Отримана методом перегонки з водяною парою з сухих плодів.

Опис зовнішнього вигляду (колір, запах, смак): Прозора рідина від безбарвного до жовтуватого кольору.

У косметології анісова олія застосовується, перш за все, для догляду за зрілою шкірою. Вона підвищує пружність шкіри, нормалізує водно-жировий баланс, підвищує загальний тонус і надає їй молодого та здорового вигляду. Допомагає при лікуванні різних шкірних захворювань, ефективна для позбавлення від вошей і корости.

Анісова олія має широкий спектр лікувальної та профілактичної дії. Вона ефективна при застудних захворюваннях, що стосуються органів дихання, так як надає відхаркувальну і пом'якшувальну дію та одночасно є жарознижуючим засобом.
Також позитивно анісова олія впливає на психологічний стан людини. Вона підвищує настрій, покращує розумову діяльність. Має антидепресивні та антистресові  властивості, що проявляється в поліпшенні сну, зменшенні дитячої плаксивості та гіперреактивності.

Основний склад:

Транс-анетол: 87,0 - 94,0 %
Естрагол: 0,50 - 5,00 %
Гамма-Хімохален: 0,50 - 3,50 %
Псевдоізоевгеніл-2-метилбутират: 0,30 - 2,00 %
Ліналоол:  Макс. 1,50 %
Анісовий альдегід: 0,10 - 1,40 %
Альфа-терпеніол: Макс. 1,20 %
Цис-Анетол: 0,10 - 0,40 %
Фенхон: Макс. 0,01 %
Фоенікулін: Макс. 0,01 %

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог