Амаранту (насіння) рослинна олія, нерафінована, пресова, органік

Amaranthus spinosus
Копіювати посилання
На замовлення
INCI

Amaranthus Spinosus Oil

Опис

Зовнішній вигляд (забарвлення, смак, запах): Прозора рідина з характерним запахом. При зберіганні допускається поява опалесценції та невеликого осаду.

Спосіб отримання

Отримана шляхом дбайливого пресування насіння

Використання

Використовується як базова олія, особливо для загрубілої, сухої або подразненної шкіри.
Олія амаранту ідеально підходить для використання в сонцезахисних засобах завдяки здатності поглинати УФ-випромінювання.

Властивості

Олія амаранту містить живильний антиоксидант сквален і велику кількість захисної пальмітинової кислоти.

У олії амаранту в своєму рідкісному токотріенольному різновиді присутній вітамін Е, який незамінний в боротьбі зі старінням шкіри, в збереженні природної вологи шкіри, розгладженні зморшок, в загоєнні ранок, в захисті шкіри від УФ-випромінювання, в збереженні цілісності структури волосся. Бере участь в зволоженні шкіри і утриманні вологи.

Основний склад

Жирно-кислотний склад:

Лінолева: 40,0 - 50,0 %
Олеїнова: 20,0 - 28,0 %
Пальмітинова: 16,0 - 22,0 %
Стеаринова: 2,0 - 5,0 %
Арахінова: 0,2 - 1,0 %

Нічего не знайдено
Ми використовуємо файли cookies для поліпшення веб-сайту. Продовжуючи переглядати цей сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie та Політики конфіденційності
Завантажити каталог